Gyakori kérdések

Be kell jelentkeznem próbára?

Telefonos időpont egyeztetés minden esetben szükséges. Ekkor Önnek nem kell várakoznia a próbafülkére.

Telefonszámunk: 06 - 70 / 540 - 03 - 03

Mit? Mikor? Hogyan?

A szakmában töltött hosszú évek tapasztalata alapján felmerülő kérdésekre próbálok meg választ adni, ami természetesen csak irányadó jó tanács, de mindenkinek a saját döntésére időbeosztására bízom a módosítását.

Az esküvő előtt mennyi idővel foglaljam le a ruhámat?

A menyasszonyi ruhát általában az esküvő előtt 3-6 hónappal, a koszorúslány ruhákat 1-3 hónappal, a vőlegény és násznép tagjai az alkalmi ruhát és ezek kiegészítőit 2-3 hónappal az esküvő előtt foglalják le, vagy vásárolják meg.

 A kellékek, kiegészítők nagy részét is célszerű a ruhafoglaláskor kiválasztani, mert ilyenkor az összhang és harmónia jobban egyeztethető.

 

Kölcsönözzek vagy vásároljak ruhát?

Kölcsönzés esetén a kölcsönzési díjban benne van a ruha méretre igazítása, tisztítása. Eladás esetén az ár a ruha ára, az esetleges igazításért, tisztításért (amennyiben a menyasszony kéri) külön díjat számolunk fel. Eladásnál (amennyiben a menyasszony előtt más nem foglalta le a ruhát)  garantáljuk, hogy az esküvőjéig másnak nem adjuk bérbe a kiválasztott ruhát.

Kellékeket honnan tudok vásárolni?

Szalonunkban a ruhákhoz széles kiegészítő választékot kínálunk. Minden kellék új, eladásra vásárolható. Weboldalunk webshopként  már nem működik. 

Mit kell vinnem a szerződés megírásához? Milyen összeggel tudom lefogalnia  ruhát? Tudok bankkártyával fizetni?

Kérjük hozza magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját, valamint a foglaló összegét. 

A ruha jelképes összeggel is lefoglalható, de a teljes kölcsönzési díj 50%-ig ki kell egészíteni.(ez történhet több részletben egyéni megállapodás szerint.)

Szalonunkban készpénzes fizetésre van lehetősége, vagy banki átutalással is történhet a foglalás. Üzletünk közelében több bankautomata is található.

Mi történik akkor, ha a ruhafoglalás után fogyok, vagy hízok, vagy mégsem akkora sarkú cipőt veszek fel?

A ruhafoglaláskor méretvétel is történik, amely méretet kölcsönzés esetén az esküvő hetében ( eladás esetén két héttel az esküvő előtt) megbeszélt időpontban egy cipős próba keretében leellenőrizhet, ha szükséges korrekcióra itt még van lehetőség.

Megváltozott az esküvőm időpontja, mi a teendőm?

Amint kiderül, hogy új időpontra teszik át az esküvőt, kérem hívjon minket a 06 - 70 / 540 - 03 - 03 -as telefonszámon. Fontos, hogy minél hamarabb tudjunk róla, mert elképzelhető, hogy az új időpontra már valaki más lefoglalta a ruhát. Mi azonnal megnézzük, hogy be van e írva az adott ruha az új dátumra, amennyiben igen, együtt keresünk egy másik ruhát.

Mikor vihetem el a ruhámat, hogyan szállíthatom, mikor kell visszavinnem?

A normál szombati esküvőkre előtte való nap péntek délelőtt történik a ruhakiadás. A ruha praktikusan csomagolva, védőfóliával ellátva vállfán szállítható, és ugyanezzel a megoldással hétfőn délelőtt kell visszaszállítani a szalonba.

A nem szombati esküvőkre és hosszabb időtartamú kölcsönzésekre egyedi megállapodás köthető.

Kinek kell tisztítani a ruhát, és mi történik, ha a ruha foltos lesz?

A ruha tisztítását a szalonban végzik. Ruhakiadás előtt a ruha tisztításáról, egyéb hasznos jó tanácsokról tájékoztatják a ruha viselőjét.

Ha bármi kérdése felmerülne a leírtakkal kapcsolatban, üzletünkben szívesen tájékoztatjuk, vagy írjon az info@parizsiruhaszalon.hu e-mail címre. 

 

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.